2007. március 24.

Az ORTT monnyon le!

Most olvasom az indexen, hogy idén eddig 28 millió forint bírságot szabott ki az ORTT a Sláger Rádióra a Bumeráng miatt. Hihetetlen. Álszent, prűd erkölcscsőszök hordája. Mikor kergetik már szét őket?

Mert ők tudják, mi feldolgozható a 12 év alattiaknak. Hát nem. A gyerekekkel ne ezek a majmok törődjenek, mert a legkevésbé az ő feladatuk, hanem a szüleik. A szülőnek kell tudni, hogy mit néz/hallgat a gyereke. Egyébként sem tiltani kell, hanem elmagyarázni, hogy mi micsoda, miért van, stb. És máris nem kell betiltani pl. a DragonBall-t. Ha megérti a gyerek hogy az mese, nem valóság, akkor nem ugrik ki az ablakon, hátha ő is tud repülni.

Ha csak meghallom az ORTT betűszót, már ideges leszek. A világon semmi haszna nincs ennek a csürhének. A gyerekek fejlődésére sokkal rosszabb hatással van, ha megnézek egy híradót, esetleg a CNN-re kapcsolnak amikor épp iraki hullákat, öngyilkos merényleteket mutatnak. Á, az nincs káros hatással a gyerekekre, dehogyis. De ha egy jót ökörködnek reggel a Bochkorék, akkor azt meg kell bírságolni.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

nekem azóta lila a fejem a nevük hallatán, amióta van miattuk az a kurva karika a tévéképernyő sarkában. igaz, évente ha kétszer néznék tévét, de akkor rohadtul idegesít.