2007. július 9.

Rohanvást

Múlt héten még kiakadtam a megyei könyvtártól, meg az ORTT-től (utóbbitól sokadszorra). A könyvtárról annyit, hogy háromszor kellett fordulnom egyvalami miatt, mert kitalálták hogy nyári nyitva tartás, és így csak ötig… Persze koppantam a nagy faajtón, másnap meg mehettem még kétszer. Merthogy előző nap lejártam, így keletkezett egy nap késedelem, ami miatt nem lehetett hosszabbítani könyvet, hanem be kellett vinni, hogy lehúzza a könyvtáros azon a nyüves vonalkódolvasón, ezáltal újrakölcsönöződött a cucc. Customer friendly megoldások.

Az RTL meg beütemezte a késő délutáni Sue Thomas idejére a kétórás „áramszüneteket”, melyeket a testület szabott ki rájuk, többek között mert a Balázs vagy Mónika show-ban nem hangsúlyozták ki eléggé a a pornószakma árnyoldalait. De hüvelygomba gyógyszert, síkosítót, inkontinencia betétet, lábgomba kenőcsöt, intim zuhanyt, satöbbi satöbbi lehet reklámozni, azért nem szólnak. Hogy boruljon rá a székház a sok álszent barom nyomoroncra (= ORTT). Má' elnézést, de még így is finom voltam.

Viszont pár napja nagyon nincs időm még kiakadni sem. Pénteken Omega koncert & tűzijáték (szuper volt), szombaton kerti parti, vasárnap biciklitúra. Most hétközben maszekolgatások, meg Fertő-tó kerülős biciklitúrás tervezéses elfoglaltság…

Most épp túljutottam a leveleimen és az RSS híreken, bogarászgatom a frissen talált yubnub-ot, egész hasznosnak tűnik. Kapcsford.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

te még nézel tévét, ráadásul ezeket a szar csatornákat? :O

Unknown írta...

Nézek néha, most épp Star Trek: Voyager-t.