2007. június 24.

Game again

Mostanában megint elkapott a game-mánia. Mivel a laptopomban csak egy Radeon Xpress 1100 csücsül (azaz egy X300 új köntösben, alaplapra hegesztve), így újrajátszom a régebbi klasszikusokat. Commandos 2, Age of Empires II, Jedi Knight II, Max Payne, Return to Castle Wolfenstein, Aura: Fate of the Ages, Age of Mythology, Beyond Good and Evil, Myst IV: Revelation, és most épp a Haegemonia: Legions of Iron. Szép kis lista :) Tegnap próbálkoztam az Imperium Galactica 2-vel is, de XP alatt nagyon köhögős. Aztán megtaláltam a polcon a Haegemoniát, és még most is meg vagyok lepődve, hogy 5 éves játék, és milyen szép grafikája van. A Digital Reality mindig nagyon tudott :) Csak igazán kitehették volna a honlapjukra az 1.10-es patch-et is, amit úgy kellett összevadásznom valami német oldalról, miután nagy nehezen kiderült hogy egyáltalán létezik. Merthogy anélkül frankón átlátszóak az űrhajók…

Közben most utasítottam vissza az iwiwen valami partyruha.hu jelölését… A jelentem cuccal megírtam nekik, hogy most már tényleg komolyan vehetnék a saját szabályzatukat (burkolt vagy nyílt reklámhordozó)… Na nem mintha azt hinném hogy foglalkoznak vele. Nagyon töketlen banda.

3 megjegyzés:

David Hanak írta...

Az én e-mailemet sem méltatták válaszra. Ki kellene valami okosat találnunk közösen, hogy mit tehetnénk az ügyben.

Unknown írta...

Nem hiszem, hogy tudunk bármit is. Nagyon valószínű, hogy nem mi vagyunk az egyedüli panaszkodók. Ha akarnának, tehetnének ellene, de tojnak rá.

Névtelen írta...

megoldás az lenne, ha nem jelölné vissza senki ezeket a reklámosokat, most már én se szoktam...