2009. november 3.

BGS / WCG2009 / W7P

Szokás szerint megkésett beszámoló, nehezen dekódolható címmel: szombaton World Cyber Games 2009 / Budapest GameShow / Windows 7 premier kombón jártunk Bakterral a Papp Laci sportarénában. Egész jól sikerült nap volt, főleg a Windowsos „kalandparknak” köszönhetően. Memóriajátékkal nyertem HP pólót, életemben először falmásztam, és utána rögtön még egyszer is, két emelet magasan kifeszített drótkötélen átsétálással kombinálva.

(Az első képen Bakter, a másodikon én. A borzasztó telefonfényképek okozta vizuális környezetszennyezésért sorry, de mégiscsak bizonyíték :] )

Persze mindenhol alá kellett írni saját felelősségre papírokat, csak kicsit erős volt, amikor a Win7 tiszteletére csak egy padlón felfestett vonalon kellett pont 7 lépéssel végigmenni. Vajon saját felelősségre megpusztulok a vonaltól? ^o) Vagy megöl a 7 lépés?

Még néhány ügyességi feladat után pedig nyertem egy stresszlabdát is (Bakter Win7 bögre), ami kiváló munkahelyre ^^ A játékos részleg nem nagyon fogott meg (Guitar Hero, Sims, autós izébizék), viszont a Windows 7 színpad feltűnően katasztrofális volt. Vérciki borzalom. Értem én, hogy nem szakembereknek hanem endusereknek, de olyan TV-shop legalja stílus és bullshitelés, hogy szédültem tőle. De legalább Kiss Ádám megmentette a dolgot, és a gamer csajok bikinis felvonulása se volt rossz :] Levezetésnek pedig néztünk rohamrendőröket csürhét terelni a Népligetnél a buszra várva (Ferencváros-Diósgyőr).

1 megjegyzés:

Alensha írta...

legalább győzött a Diósgyőr? :D basszus, ha tudom, hogy Pesten vagy, kimentem volna röhögni azon, milyen a nagy valagad falmászás közben alulnézetből :D

gamer faszik alsógatyás felvonulása nem volt, csak bikinis nőcik? tényleg gyenge rendezvény lehetett, de látom, arra jó, hogy az ürügyén beszólj a windowsra :D